Pelenkatorták, ajándékcsomagok babalátogatóba

Mit tegyünk a pelenkatortára?

2018. január 10. - Vé6

Megszületett a baba, és kitaláltad hogy szeretnél kedveskedni egy pelenkatortával a családnak? Fogalmad sincs merre indulj a babaholmik útvesztőjében? Ezzel a kis gyűjteménnyel szeretnék segítséget nyújtani neked az ötletezéshez. Akár rendelsz, akár magad állítod majd össze, ez a lista segítségedre lesz abban, hogy kiválaszd azokat a dolgokat, amiket szerepeltetni fogsz a repertoárban.

zoknis.jpg

Ez most itt nem arról szól, hogy bemutassam neked, melyiket miért válaszd. Bár ha picit szemfüles vagy, akkor a többi bejegyzés között keresgélve találhatsz részletes leírásokat arról, melyiknél mire érdemes figyelni.

Igyekeztem mindent összeszedni – akárcsak a védőnők egy jó kelengyelista esetében - , persze még így is biztos akad olyan, ami kimaradt. Ha személyessé akarod tenni az ajándékot bátran merj a barátságotokra, családi kötelékre hagyatkozni és olyan dolgokat beletenni ami külön jelentéssel bír számotokra.

tablazat.jpg

A felsorolt több tucat termék azt gondolom kezdetnek jó kiindulási alap lehet. Figyelembe kell venned, hogy az ajándékod nem attól lesz szép, hogy beborítjuk számtalan kellékkel. A szülők már valószínű javarészt beszerezték a fontos eszközöket. Egy átlag pelenkatortára vagy ajándékcsomagba kb. 5-12 dolog fér el kényelmesen, ízlésesen.

Ajándékozhatsz pelenkatortát egyetlen, jól megválasztott plüssel a tetején, vagy minden szükséges dologgal telepakolt babakádat, a lényeg a szándék, a törődés, az odafigyelés!

Hoztam neked néhány képet, hogy tudj inspirálódni. Ezen a négy képen a végleteket jelenítettem meg. A legegyszerűbb és a legfelszereltebb ajándékokat. Láthatod hogy az egyszerű is lehet nagyszerű! Ezeket  a képeket Pintarest-en Te is megtalálod, és még mellette számtalan kreatív ötletet! Ha nem vagy a végletek embere, akkor még több olyan képet találsz aminek hasznát veheted :)

pint.jpg

Nem sikerült meghozni a kedved ahhoz, hogy te állíts össze egyet? Mégis kitartasz amellett, hogy ilyet adj ajándékba? Bátran keress fel, és segítek neked!!! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pelenkatortak.blog.hu/api/trackback/id/tr4713563987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása