Pelenkatorták, ajándékcsomagok babalátogatóba

Kapcsolat

2017. december 06. - Vé6

Rendeléshez e-mailen, vagy telefonon keresztül tudod felvenni velem a kapcsolatot!

 Az árat Te határozod meg! :)

Email cím: rendelekegyet@gmail.com

Telefonszám: 0631-784-59-07

 Már megtalálod a képeket Instán is! 

https://www.instagram.com/pelenkatortak/

Mielőtt felkeresel érdemes átgondolnod mi az elképzelésed, akár a színösszeállítást vagy a témát illetően. Célszerű azt is kitalálnod, hogy mennyit szeretnél rászánni. Fontos hogy figyelembe vedd, azért nem írok árakat a képekhez mert folyamatosan változó árakkal dolgozok, hiszen lehet hogy amikor Te éppen rendelsz, akkor akciósan jutok hozzá a pelenkához, vagy a kosárhoz, plüsshöz, fürdetőhöz... DE! - mivel előre egyeztetjük azt, hogy mi az a keretösszeg amit nem léphetek át így nem érhetnek váratlan meglepetések! Te pedig biztos lehetsz abban, hogy a lehető legtöbbet hozom majd ki az összegből!

Ha S.O.S. szükséged van az ajándékra akkor mielőbb keress fel, így még akár aznap, de legkésőbb másnap tudom biztosítani számodra a csomagot!

 Csomagátvételre elsősorban Budapesten van lehetőség.

online-vasarlas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pelenkatortak.blog.hu/api/trackback/id/tr2313451191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása